Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Здравна политика

Здравното министерство се обяви срещу SMS-ите на тел.112

health.bg 2013-10-15
Здравна политика : Здравното министерство се обяви срещу SMS-ите на тел.112 - SMS, тел.112, министър Таня Андреева, НЗОк, монопол
Монополът на касата щял да падне от средата на 2014-а

Здравното министерство е против да се въвеждат SMS-и на телефон 112. Аргументите срещу предложението, с което излязоха депутати от БСП, са описани на цели две страници. Очаква се ресорната парламентарна комисия да излезе със становище по въпроса, съобщи в Пловдив министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева. Тя добави, че новата концепция за спешната помощ е готова и ще се прилага от 1 януари догодина. Дотогава трябва да мине през обществено обсъждане и да се направят промени в нормативната уредба по отношение на категорията на труд на работещите в сектора и възможностите им за специализация, пише 24 часа. 

Демонополизацията на Националната здравна каса щяла да стартира във втората половина на 2014-а, обяви още министърката. Един от ефектите щял да бъде по-строгият контрол върху качеството на лечението и доплащането в системата, което у нас е 6 % - едно от най-високите в Европа. В Пловдив здравният министър откри официално първия в страната самостоятелен диализен център за болни с бъбречна недостатъчност





бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg