Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Безплодие

Австрийски професор консултира безплатно двойки с репродуктивни проблеми

Токуда Болница София 2013-10-23
Безплодие : Австрийски професор консултира безплатно двойки с репродуктивни проблеми - безплатни консултации, Ин Витро Център Токуда, проф. д-р Хайнц Щромер, репродуктивни проблеми, двойки
Консултациите са в рамките на отворени врати в Ин Витро Център Токуда

Специалисти от Виена Ин Витро Център в болница Токуда  ще правят безплатни консултации на двойки с репродуктивни проблеми. Те ще се провеждат на 28 октомври от 17:00 до 19:00 часа след предварително записване.

Прегледите ще извършват специалистите по репродуктивна медицина д-р Лилия Димитрова и д-р Ралица Сенкова, съвместно с проф. д-р Хайнц Щромер, основател и медицински директор на центъра.

„Двойките ще бъдат консултирани със специалист индивидуално. Когато терапията се съобрази изцяло с потребностите на конкретната двойка, шансът за постигане на желаната бременност е максимален” – категоричен е професор Щромер.

В рамките на отворените врати всички посетители ще имат възможността да разгледат центъра на малки групи и да се информират за новостите в репродуктивната медицина. Всички пациенти, на които е необходима консултация със специалист по асистирана репродукция, могат да донесат наличната си медицинска документация.

Ден на отворените врати във Виена Ин Витро Център ще се провежда ежемесечно. Необходимо е предварително записване на тел.: 02/420 02 81. Специалистите по репродуктивна медицина в центъра работят най-съвременните технологии в областта на асистираната репродукция. На тяхно разположение са и всички звена на многопрофилното лечебно заведение




бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg