Здравето от А до Я - Хранене и диети
Доц. Хр. Юруков: Замразявайте продукти при минус 25-32 градусаhealth.bg 2008-11-17
Замразяването в домашни условия изисква силен фризер, трябва да става максимално бързо и при възможната най-ниска температура – минус 25-32 градуса. Това каза за health.bg доц. Христо Юруков, експерт...Замразяването в домашни условия изисква силен фризер, трябва да става максимално бързо и при възможната най-ниска температура – минус 25-32 градуса. Това каза за health.bg доц. Христо Юруков, експерт по технология на храните. При по-бавно замразяване се образуват едри кристали и съответно при размразяването се губят повече ценни съставки. Суровината трябва да е с най-добро качество, да е добре подготвена, нарязана, пакетирана и по възможност вакуумирана. Да се замрази веднага, след като е подготвена. Ако престои, това се отразява на качеството. Температурата на съхранение не трябва да е по-висока от минус 18 градуса. бутони за социални мрежи |
Скъпи приятели, Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет. Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти. Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg Последни статии |