Здравето от А до Я - Хранене и диети
Внимателно с обработката и съхраняването на продуктите
health.bg
Архив 2009г.
Когато в менюто ни преобладават въглехидратите, организмът ни в по-голяма степен се нуждае от витамините В1, В2 и С. При недостиг на белтъчини в храната се снижава усвояването на витамините В2 и С, нарушава се преобразуването на каротина във витамин А.
Огромно значение за намаленото количество витамини в организма ни имат високорафинираните продукти, в които витамините са унищожени по време на обработката. Друг проблем са консервираните продукти. бутони за социални мрежи |
Скъпи приятели, Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет. Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти. Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg Последни статии |