Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Институции и организации

Д-р Стефан Константинов - временно начело на БЛС

Татяна Вълкова 2009-07-27
Институции и организации : Д-р Стефан Константинов - временно начело на БЛС - БЛС, д-р Божидар Нанев, здраве, рамков договор, здравна каса

Заместник-председателят на Управителния съвет на Българския лекарски съюз д-р Стефан Константинов ще изпълнява функциите на председател до избора на нов.

Досегашният ръководител на организацията д-р Божидар Нанев днес
положи клетва като министър на здравеопазването.

Д-р Константинов поясни пред health.bg, че нов председател ще бъде избран след приемане на правилник за работата на УС от Националния съвет, който трябва да бъде свикан до месец.

По думите му, промяната не би трябвало да се отрази на преговорите със здравната каса по националния рамков договор за 2010 г.

„В момента ние работим на ниво експерти и дискутираме чисто практически неща, които засягат работата на лекарите, а донякъде се отнасят и за пациентите. Тепърва обаче предстои да видим дали всички страни в процеса са добронамерени и имат за цел да се подпише най-накрая този рамков договор.” – посочи временният председател на БЛС.

„Очакваме подкрепа от д-р Нанев и той напълно може да разчита на нашата. Ние знаем, че неговият успех ще бъде успех за всички лекари, а неговият неуспех - неуспех за всички лекари. Той не е просто д-р Божидар Нанев, който е дошъл отнякъде. Той е д-р Нанев, председател на лекарския съюз. Назначаването му е много правилен и сполучлив ход от страна на партия ГЕРБ.” – допълни д-р Стефан Константинов.

 




бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg