Здравето от А до Я - Рак
Шафранът пази черния дроб от ракhealth.bg 2011-08-25
![]() Проучванията разкриват, че подправката, която дава приятен пикантен вкус и жълт цвят на храната, предпазва черния дроб от злокачествени заболявания. Лабораторните тестове с животни са установили, че добавянето на шафран в диетата потиска образуването и разпространението на ракови клетки. Чернодробният карцином е петото най-разпространено онкологично заболяване и третата водеща причина за смъртност от рак в света. Шафранът притежава антиоксидантни, противоракови и противовъзпалителни качества. бутони за социални мрежи |
Скъпи приятели, Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет. Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти. Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg Последни статии |