Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Уши, нос, гърло

Облекчете кашлицата чрез билкови сиропи

health.bg 13-10-2011
Уши, нос, гърло : Облекчете кашлицата чрез билкови сиропи - кашлица, здраве, ен ти тус, сироп
Кашлицата се лекува чрез отстраняване на причината, която я е предизвикала. При продължителна (над 3 седмици) кашлица, дори и без други признаци, трябва да се изключат чрез обстоен лекарски преглед някои по-сериозни заболявания.

При определени състояния, придружени от кашлица (например коклюш), се налага да се приемат препарати, които директно потискат центъра на кашлицата в мозъка.

При кашлица в хода на простудно заболяване трябва да се следи има ли секрет и какъв е на цвят. Жълто-зеленикавите храчки говорят за бактериална инфекция, за която най-вероятно лекарят ще предпише антибиотик.

Независимо дали кашлицата е суха или влажна, наред с другите препарати срещу заболяването, е добре да се приемат сиропи на билкова основа от рода на N-Ti-Tuss, който не съдържа алкохол или потискащи нервната система вещества. Този сироп е уникална комбинация от седем индийски билки под формата на стандартизирани екстракти.

В резултат на тази комбинация се постига оптимално взаимодействие между активните съставки на лечебните растения.

N-Ti-Tuss втечнява жилавия секрет и улеснява отхрачването, а при суха кашлица има благоприятен ефект срещу възпалено гърло и пресипване на гласа.бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg