Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Инфекции

Упорита или висока температура

health.bg 18-02-2013
Инфекции : Упорита или висока температура - здраве, температура, инфекция, настинка, грип, ,
Температурата не е болест, но често е знак за заболяване.

В повечето случаи температурата показва, че организмът се бори с някаква обикновена вирусна или бактериална инфекция. Ако повече от 3 дни поддържате постоянна, макар и леко повишена температура, например 37,3, е задължително да се прегледате при лекар.

Ако имате проблем с имунната система или приемате лекарства, които я потискат, температурата не е благонадежден показател. Посъветвайте се с личния си лекар или с онколог кои признаци налагат взимането на мерки.

Постоянната температура може да е сигнал за скрита инфекция – от възпаление на пикочните пътища до туберкулоза. Понякога злокачествени заболявания - като лимфома - причиняват продължителна и упорита температура. Също така и някои медикаменти.бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg