Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Фитнес и спорт

Диета и спорт според зодията

health.bg 21-03-2013
Фитнес и спорт : Диета и спорт според зодията  - здраве, диета, спорт, зодия
За храната и двигателната култура от астрологична гледна точка.

Везни
Имате нужда от баланс и хармония в живота си. Включете ги във диетата и фитнес режима. Може да си позволявате нещо сладко, но от време на време. Хапвайте богати на калций храни и пийте много течности. Опитайте йога.

Скорпион
Наясно сте за посоката, в която искате да направлявате живота си, и сте решени да постигнете целите си. Включете варива и риба в диетата си. Опитайте бойни изкуства или кик-бокс.

Стрелец
Обичате да пътувате и да разнообразявате рутината. Опитайте зеленчукови сокове  (от моркови и цвекло) за детоксикация. Включете в менюто си много риба, ядки, семена, зеленчуци и ориз. Опитайте суши. Практикувайте туризъм, колоездене или бягане.

Козирог
Самодисциплината може да ви помогне да сте слаби и здрави. Смесвайте храни - пиле, зеленчуци, яйца, плодове, ориз и тестени изделия, заедно с диетични супи, десертчета или шейкове, за да следите калорийния прием. Самодостатъчни сте си и затова може да отидете да потичате сами.

Водолей
Обичате да нарушавате правилата и придържането към диета си е предизвикателство! Хапвайте храни, богати на витамини, като листни зеленчуци, риба и яйца.
Опитайте да въртите обръч, набирания или кратки маратони.

Риби
Имате нужда от режим, който е релаксиращ. Включете чесън и джинджифил в менюто си. Опитайте азиатски храни с ниско съдържание на мазнини.
Практикувайте стречинг, плуване и танци всеки ден за облекчаване на стреса.

--------------------------------
Част 1 прочетете тук.бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg