Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Фитнес и спорт

7-минутни тренировки са достатъчни за идеална фигура

health.bg 2013-05-28
Фитнес и спорт : 7-минутни тренировки са достатъчни за идеална фигура - спорт, тренировка, фигура, физическо натоварване, credoweb.bg
Те обаче трябва да са интензивни.

Специалисти от американския Колеж по спортна медицина доказаха, че за поддържане на идеална фигура е достатъчен 7-минутен микс от 12 упражнения, на всяко се падат по 30-60 секунди.

Единственото изискване е тренировките да бъдат интензивни. Те започват с подскоци (загряване), следват приклякания с гръб, опрян до стената, лицеви опори, коремни преси от легнало положение, качване и слизане по стъпало или стол, бягане на място с високо повдигнати колене и др.

Само две седмици такива тренировки се сравняват с 6-8 седмици тренировки за издръжливост.

Друг специалист от Мичиганския университет установил, че непродължителното, но интензивно физическо натоварване помага на хората по-добре да се концентрират. Неговото предложение са тренировки по 20 минути.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg