Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Рак

Лекари от три болници оперират заедно чрез телемост

health.bg 2013-07-25
Рак : Лекари от три болници оперират заедно чрез телемост - операция, телемост, проект, три болници,  УМБАЛ „Света Марина, ВМА, ПСАГБАЛ „Света София“
Специалисти в София ще отстраняват карцином на гърда с помощта на колеги във Варна

С демонстрационна операция по отстраняване на карцином на гърдата ще бъде представен официално проект за телемедицинска свързаност между три български болници. Операцията ще бъде извършена от д-р Евгений Василев в Първа АГ болница „Св. София”. Същевременно ще се наблюдава и консултира в реално време от варненските лекари проф. Радослав Радев, гръден хирург в УМБАЛ „Света Марина“ и патолога д-р Иван Красналиев. Телемост ще бъде осъществен и с ВМА, където операцията ще консултират полк. доц. Деян Йорданов, началник на клиниката по „Гръдна хирургия“ и патологът д-р Албена Факирова.

Проектът се казва „Телемедицинска свързаност между ПСАГБАЛ „Света София“ гр. София и УМБАЛ „Света Марина“, гр. Варна“. Партньор по него е и ВМА. Събитието ще се състои на 29 юли от 10:15 часав учебната зала на АГ болницата.

На събитието ще присъстват изпълнителният директор на ПСАГБАЛ „Света София“ д-р Иван Костов и ректорът на МУ-Варна проф. Красимир Иванов. Поканени са министри, шефове на здравни комисии и институции.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg