Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Гинекология

Плевен се включи в глобалната мрежа на работещите със системата Haifu

health.bg 2013-08-05
Гинекология : Плевен се включи в глобалната мрежа на работещите със системата Haifu - Haifu, Плевен, Света Марина
Haifu представлява лечение с високоинтензивен фокусиран ултразвук

Haifu-центърът "Света Марина" в Плевен се включи в глобалната телекомуникационна връзка, която обединява всички центрове в света, прилагащи иновационната терапия за "стопяване" на злокачествени и доброкачествени тумори. Това съобщава БТА. Софтуерът на новото лечебно заведение в Плевен успешно е бил присъединен към системата от 27 юли. Целта е чрез постоянната връзка между специалистите по света, които работят със системата "JC", да се обменят опит и консултации, което да помага приразрешаването на всеки конкретен случаи, поясняват от центъра.

Една от идеите е чрез подобряване на сътрудничеството да сепостави начало на мултинационални проучвания и разработки напрограми за лечение на рака на панкреаса. В Плевен терапията "Haifu" /високоинтензивен фокусиран ултразвук/ е приложена за 7 месеца при 15 пациенти с карцином на панкреаса. Вече били констатирани случаи на унищожени тумори, твърдят медиците. Haifu-център "Света Марина" е единствен по рода си в Източна Европа.

По света над 40 000 пациенти с доброкачествени и злокачествени заболявания са лекувани с тази модерна система. От тях 10 000 пациентки с маточни фиброми (миома, миомни възли) - със запазване на матката и функциите на ендокринната им сисмета. Около 99% от пациентките с маточни фиброми са подходящи за лечение чрез ултразвукова аблация с терапевтичната система. Средният обем за аблация на маточните фиброми с нея е 80% до 90% - най-висок от всички други форми на аблация, познати до сега. 21 см е размерът на най-големия маточен фибром, лекуван с терапевтичните системи на Haifu® Model-JC. 

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg