Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Рак

Сливенската МБАЛ вече разполага с ядрено-магнитен резонанс

health.bg 2013-08-07
Рак : Сливенската МБАЛ вече разполага с ядрено-магнитен резонанс - болница, Д-р Иван Селимински, Сливен, ядрено-магнитен резонанс, рак, злокачествени заболявания
Монтажът на апаратурата ще продължи около месец.

Сливенската многопрофилна болница „Д-р Иван Селимински” се сдоби с ядрено-магнитен резонанс, съобщиха от лечебното заведение.

Уредът беше внесен в здравното заведение с помощта на кран през специален отвор на втория етаж на сградата. Монтажът ще продължи около месец.

„Помещението, в което ще бъде монтиран апаратът, е облицовано със специално покритие според изискванията”, каза изпълнителният директор на болницата д-р Васислав Петров.

Апаратът е част от високотехнологичното медицинско оборудване за ранна диагностика и лечение на злокачествени заболявания по проект на болницата за около 8 млн. лева.

Проектът „Осигуряване на ефективна здравна инфраструктура и модернизация на МБАЛ „Д-р Иван Селимински” АД, Сливен” е част от Средносрочната рамкова програма на Министерството на здравеопазването и Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Общата сума по програмата е 148 млн. лв., които се инвестират в няколко лечебни заведения в страната и това дава възможност на болниците да се модернизират, да отговорят на най-съвременните условия за лечение и диагностика на онкологични заболявания.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg