Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Фитнес и спорт

Училище за здраве отваря врати в Албена

health.bg 2013-09-02
Фитнес и спорт : Училище за здраве отваря врати в Албена - здраве, училище, Албена, балансирано хране, спорт, физическа активност
80 души ще бъдат обучени как да живеят здравословно

Училище за здраве за деца, родители и учители отваря врати в черноморския комплекс Албена. В проекта ще се включат 80 души, които ще бъдат обучени как да се хранят балансирано и да съчетават режима си с физическа активност, съобщава в. „Телеграф”.

Училището за здраве ще бъде отворено до 6 септември. Освен лекции, свързани със здравословния начин на живот, на участниците ще бъдат направени и антропометрични измервания за индекса на телесната маса, мастната маса и риска от сърдечносъдови заболявания и захарен диабет.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg