Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Бъбреци

От печата: Правителствена болница ще лекува сърцата на хасковлии

health.bg 2013-09-13
Бъбреци : От печата: Правителствена болница ще лекува сърцата на хасковлии - болница Лизенец, правителствена болница, сърдечни проблеми, проф. Любомир Спасов, трансплантация
Специалисти от болница „Лозенец” ще консултират хасковските си колеги на място, също и по телемост

Хасковската МБАЛ и известната като Правителствена болница „Лозенец” в София подписаха договор, който предвижда да се обгрижват с предимство хасковски пациенти със сърдечни проблеми или нужда от трансплантации, информира в. „Монитор”.

Ще се оказва пълна методологическа и всякаква друга помощ в секторите кардиология, урология, нефрология и трансплантации на органи. „Болницата ми е на европейско ниво”, заяви директорът на лечебното заведение проф. Любомир Спасов.

Началници на клиники от болница „Лозенец” ще консултират хасковските си колеги на място, по телемост, а спешните случаи ще се препращат незабавно в София с реанимобили. Правителствена болница ще е място и за хасковски специализанти.

Договорът на Хасково с „Лозенец” идва месец след сключването на такъв с другото водещо здравно заведение в областта на болестите на сърдечносъдовата система - “Света Екатерина”. Хасковлии ще могат да избират лечение между двете, напълно безплатно, уточнява иданието.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg