Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Неврологични проблеми

В русенската болница заработи Център по клинична невропсихология

health.bg 2013-09-20
Неврологични проблеми : В русенската болница заработи Център по клинична невропсихология - Русе, болница, Център по клинична невропсихология, деменция, изследване
В него ще се изследват и диагностицират пациенти с риск от деменция

Център по клинична невропсихология е открит в русенската Многопрофилна болница за активно лечение. В него работят лекар-невролог и клиничен психолог, които извършват невропсихологично изследване и диагностика на пациенти с нарушения в паметта, отклонения в емоционално-поведенческата сфера и затруднения при справяне с ежедневните си дейности. 

Целта на екипа е да се извършва ранно и адекватно диагностициране на хора с повишен риск за развитие на деменция, изграждане на правилен терапевтичен подход с оглед значимо снижаване на заболеваемостта, а оттам и на големите разходи, които изисква обгрижването на болни с проявена деменция. Центърът ще организира безплатни скринингови изследвания и консултации всяка първа и трета сряда от месеца, информира БТА. 

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg