Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Рак

Конкурсът за директор на Националната онкологична болница - в съда

health.bg 2013-09-27
Рак : Конкурсът за директор на Националната онкологична болница - в съда - д-р Таня Андреева, проф. Здравка Валерианова, Национална онкологична болница, нов директор
Резултатът е обжалван от досегашния директор д-р Здравка Валерианова

Конкурсът за избор на директор на Националната онкоболница в София влиза в съда. Това стана ясно по време на изслушването на министър д-р Таня Андреева в парламентарната здравна комисия, информира в. „Монитор”.

Резултатът е обжалван от досегашния директор д-р Здравка Валерианова, която бе класирана на последното, четвърто място в конкурса. За шеф на болницата миналия месец бе избран д-р Андрей Ангелов, който обаче не е онколог, а има опит в здравното застраховане.

Министър Андреева обяви, че някои от работещите в болницата са подписали декларацията в подкрепа на д-р Валерианова под натиск. Бившата директорка обаче категорично отрече това и посочи, че здравният министър не е посещавал болницата след конкурса и не е разговарял с медицинския персонал.

Депутатът от ДПС Тунчер Кърджалиев бе категоричен, че независимо от подкрепата на неговата парламентарна група към управляващите здравната министърка търпи критика. Тя трябва да потърси консенсус и при подобни казуси да не се залага съдбата на болните и качеството на медицинската помощ заради политически пристрастия. След повече от час обсъждане на проблема д-р Андреева обеща да направи нова среща с колектива на болницата, допълва изданието.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg