Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Рак

Безплатни мамографски прегледи за профилактика на рака на гърдата

CredoWeb 2013-10-23
Рак : Безплатни мамографски прегледи за профилактика на рака на гърдата - рак на гърдата, гарцином, тумор на млечната жлеза, Сити клиник, мамография, Филипс
Специалисти от „Сити клиник” – София ще приемат на 25 и 26 октомври

Безплатни мамографски прегледи ще бъдат проведени на 25 и 26 октомври в „Сити клиник” – София. Кампанията ще обхване 20 жени над 40-годишна възраст, като специалистите ще приемат след предварително записване на телефон 0700 13 127.

Всяка година близо 1,4 млн. жени се диагностицират с рак на гърдата. Това заболяване е по-често срещано при жените в менопауза, но въпреки това може да засегне всяка възраст. Мамографията е най-ефективният метод за ранно диагностициране, като изследванията сочат, че мамограмите могат да индикират тумори три години преди същите да бъдат открити чрез опипване. Когато ракът се диагностицира навреме, 5-годишният оздравителен период е с успеваемост 98 %.

Прегледите са част от глобалната програма на Philips за подобряване живота на хората по целия свят, а също така и от инициативата на „Сити клиник” за повишаване на здравната култура на българските граждани. Мамографията ще бъде осъществена чрез модерна апаратура за скрининг и диагностика на патология на млечната жлеза на Philips, осигуряваща отлично качество на изображението при ниско ниво на облъчване и минимизиране на времето за изследване.





бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg