Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Простата

Японски уролог консултира безплатно пациенти с рак на простата в Токуда

Токуда Болница София 2013-10-24
Простата : Японски уролог консултира безплатно пациенти с рак на простата в Токуда  - простата, рак, зелен лазер, Токуда, безплатни прегледи
На мъжете с показания за безкръвна операция ще бъде предложена щадяща процедура с т. нар. зелен лазер

Безплатни прегледи за рак на простатата стартират в Токуда болница София. Не се изискват направления, но е необходимо пациентите да носят със себе си цялата си налична медицинска документация и да се запишат предварително на тел.: 02/403 4000. Пациенти с доказано злокачествено заболяване на простатата ще бъдат консултирани от уролозите в Токуда, съвместно с японския уролог проф. д-р Токумото.

„С възможностите, които ни предлага телемедицината, ще обсъждаме всеки отделен случай с проф. Токумото” – коментира д-р Калоян Давидов, началник Отделение по урология в Токуда. „Целта е да се запознаем предварително със състоянието на пациентите, след което да им предложим вариант за безкръвно отстраняване на увредената простата.” – добавя специалистът.

Пациентите с показания за безкръвна хирургична процедура, ще могат да се подложат на оперирация с т.нар. зелен лазер, който е „златния стандарт” в урологията. Безкръвните операции се значително по-щадящи за пациента, скъсяват до минимум болничния престой и са със значително по-нисък риск от усложнения. След процедурата пациентът може да се върне към нормалния си ритъм на живот в рамките на едва няколко седмици.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg