Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Рак

Д-р Кеничиро Хасуми показва в Плевен проект за създаване на терапевтична противоракова ваксина

CredoWeb 2013-10-24
Рак : Д-р Кеничиро Хасуми показва в Плевен проект за създаване на терапевтична противоракова ваксина - Д-р Кеничиро Хасуми, Плевен, противоракова ваксина, проект, МУ-Плевен
Японският учен ще открие седмата Национална среща с международно участие на фондацията си

Седма Национална среща с международно участие на Международна изследователска фондация Хасуми – България ще се проведе на 25 и 26 октомври в Плевен. Домакин на събитието е Телекомуникационният ендоскопски център на плевенския медицински университет.

На срещата ще бъде представен научно-изследователския проект на д-р Кеничиро Хасуми, основател на фондацията, за създаване и прилагане на терапевтична противоракова ваксина, разработки на български учени за вирусната и бактериална етиология, за лечение на онкологичните заболявания и средства за укрепване на имунната система. 

Научната среща ще започне с пленарна лекция на самия д-р Хасуми. Сред чуждестранните лектори с международен престиж са проф. Дийн Ман, ръководител на отдела по имуногенетика към Катедрата по патология в Университета на Мериленд, Факултет по медицина, и проф. Франк Рьосел, ръководител на отдела по вирусни трансформационни механизми към изследователската програма „Инфекции и рак” на Немския център за изследване на рака. От българските им колеги лекции ще изнесат проф. д-р Григор Горчев, проф. д-р Славчо Томов, проф. д-р Златко Кълвачев и проф. д-р Милчо Минчев.

Във форума ще участват учени от  БАН,  преподаватели от висши медицински училища, както и чуждестранните и японските студенти, обучаващи се в МУ-Плевен.

*Международна изследователска фондация Хасуми – България е учредена от д-р Кеничиро Хасуми през 2006 г. с цел да обедини усилията и дейността на японски, български и други чуждестранни специалисти, общественици и граждани в медицината и социалното подпомагане. Председател на Настоятелството на фондацията в България е проф. Иван Черноземски, а академик Богдан Петрунов е Председател на Научно-консултативния съвет. 





бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg