Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Неврологични проблеми

Болница „Софиямед” с обновен неврохирургичен операционен блок

CredoWeb 2013-10-29
Неврологични проблеми : Болница „Софиямед” с обновен неврохирургичен операционен блок  - Софиямед, нова операционна, Отделение по неврохирургия, д-р Емил Кръстев
Новият сектор е оборудван с модерна апаратура

Болница „Софиямед” вече разполага с обновен операционен блок в Отделението по неврохирургия, съобщиха от лечебното заведение.

Така операционните зали в корпуса стават две, което според завеждащия отделението д-р Емил Кръстев ще позволи на екипа да извършва оперативните интервенции без всякакво времево натоварване.

Новият операционен блок е оборудван и с модерна апаратура, благодарение на която специалистите от болницата ще извършват спешни операции. Корпусът разполага и с два операционни микроскопа от най-висок клас, собствена ренгенова апаратура и всички необходими други апаратури по съвременен стандарт в съответствие с изискванията на световната федерация на неврохирурзите за добра клинична практика.

От началото на тази година в отделението са извършени над 500 операции, сред които такива с най-висока сложност от всяка област на неврохирургията. У нас единствено в болничното заведение се извършват рутинно мозъчно-съдови байпас операции, като се колаборира с едни от най-известните неврохирургични клиники в Европа. А съвместно с други специалисти от болницата вече е въведена и ендоваскуларната неврохирургия, допълват от „Софиямед”.

Отделението по неврохирургия разполага с 25 болнични легла. То е с най-високото 3-то ниво на компетентност според българските медицински стандарти. Работи се със здравната каса по всички здравни пътеки за неврохирургия.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg