Здравето от А до Я - Рак
Кората на хляба предпазва от рак на черватаhealth.bg 2009-07-22
![]() Количеството на антиоксиданта е 8 пъти повече в кората, отколкото в самия хляб, и има способността да предотвратява развитието на тумори. Тестове с животни показват, че редовната консумация на веществото (pronyl-lysine) може да намали появата на предракови лезии с до 72%, допълват учените, цитирани от Daily News. бутони за социални мрежи |
Скъпи приятели, Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет. Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти. Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg Последни статии |