Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Белодробни проблеми

Кашлицата – болест или симптом?

health.bg 17-02-2011
Белодробни проблеми : Кашлицата – болест или симптом? - сироп, кашлица, секрет, Ен-ти-тус, Екофарм,


От сиропите в аптечната мрежа особено подходящ е Ен-Ти-Тус. Той е стандартизиран препарат на билкова основа, с който може да се започне още в началото на заболяването. Децата го приемат безотказно, защото е с приятен вкус. Този сироп не съдържа алкохол, а билковите екстракти имат комплексно меко действие в няколко посоки – облекчаване на болката в гърлото, втечняване на жилавите секрети и омекотяване на кашлицата. Сиропът е подходящ и за суха, и за влажна кашлица. Той успокоява децата, без да потиска центъра на дишането. А при малките е опасно да се дават силни препарати за потискане на кашлицата именно защото те действат и на центъра на дишането. Затова се препоръчват сиропи, които облекчават състоянието, без да имат странични ефекти.

Ако кашлицата продължава
Когато една кашлица продължава дълго след излекуване на остро заболяване, трябва да се търсят допълнителни причини за нея. Често децата имат т.нар. рефлукс – връщане на стомашносъдържимо към хранопровода и гърлото, което предизвиква кашлица, особено нощем. Някои алергични състояния също протичат с упорита кашлица. Астмата, коклюшът и туберкулозата са само част от заболяванията, които трябва да бъдат изключени като причина за дълго кашляне. Това може да стане единствено чрез консултация с детски пулмолог.




бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg