Здравето от А до Я - Хипертония
За хляба и солтаhealth.bg 2011-09-03
![]() Резултатите показват, че най-много сол има в по-скъпите марки. Законът задължава производителите да посочват върху опаковката количеството сол, но това не винаги става и купувачите се заблуждават, че се хранят здравословно. Специалистите предупреждават, че злоупотребата със сол увеличава опасността от хипертония, инсулта и ранна смърт. В България бе въведен стандарт и за хляба, но на пазара се продава толкова много видове опакован или в насипно състояние хляб, че не винаги става ясно какво съдържа даденият продукт. Най-добрият вариант е сами да приготвяте хлебните изделия, които консумирате, тъй като само така ще сте сигурни какво ядете. бутони за социални мрежи |
Скъпи приятели, Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет. Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти. Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg Последни статии |