Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Затлъстяване

Губите мазнини или килограми?

health.bg 18-09-2012
Затлъстяване : Губите мазнини или килограми?  - здраве, мазнини, диета, кости,
Как да разберете дали скорошното вталяване се дължи на загуба на тегло или на мазнини?

Как се чувствате е важен показател за определяне на мястото, от където отслабвате. Когато кантарът отбележи, че вече сте по-слаби, но се чувствате отпаднали, изтощени, раздразнителни, трябва да знаете, че сте изгубили нещо повече от мазнини.

Ако губите тегло чрез изгарянето на мазнини, то ще установите, че стрелката на кантара не помръдва, но дрехите ви стават по-добре. Това означава, че вие губите мазнини, но изграждате мускулна и костна маса. Затова ще се чувствате и по-енергични и силни.

Загубата на мазнини ни кара да се чувстваме по-добре, в по-добра форма, кожата ни става по-бляскава и жизнена. Това обаче става реалност само, ако отслабваме правилно.

Ако приятелите ви питат – „как отслабна толкова много, да не си болен?”, тогава не правите нещо както трябва.

Как се отслабва правилно?

Загубата на мазнини означава да стопите само тлъстинките, без да ощетите мускулната маса и костната плътност. Не трябва да се радвате на малките победи, които се постигат с загубата на течности или незначителни корекции на теглото. Трябва да накарате организма си да ускори метаболитните процеси и да започне да гори мазнини.

Здравословното отслабване ще ви накара да се чувствате по-щастливи, по-уверени в себе си и по-активни във всяко едно отношение.



бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg