Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Затлъстяване

Отслабване на дивана

Мария Петрова 13-12-2012
Затлъстяване : Отслабване на дивана - здраве, отслабване, талия, калории, манини,
Коледните пости обикновено премахват животинските мазнини, въпреки че идеята е за отърваване от скотските мисли.

Закръглените и пухкавите обаче имат голям избор за слабеене, докато си лежат на дивана. Необходими са два китайски пръстена на палеца на крака. Двайсет минути с тях е равно на един час ходене, твърди рекламата. В сайтовете за колективно пазаруване магнитните пръстени са около десетачка, но из интернет се намират за по долар бройката. Тайната е в източната медицина, тъй като пръстените притискат с магнитното си поле акупунктурната точка “ИнБай”, която се намира в основата на палеца на крака. Магнитните импулси ускоряват метаболизма, стягат мускули, топят мазнини.

Коланите също са много рекламирана стока за топене на мазнини. Те са от неопрен или друг изолиращ материал, който увеличава потенето. Подобни аксесоари са добре познати на спортисти, които трябва да влезнат в определена категория за кратко време. С коланите се свалят килца, но за кратко. Идеята на вибриращите колани пък е да намалят сантиметрите на талията или да стегнат коремните мускули, докато просто си гледате телевизия. Те са с различни програми и интезивност, мускулни контракции и други технологии.

Шортите също вече не са само за фитнеса. Еластична материя стяга тялото и под дрехите. Съдържат странни екстракти като от черен дроб на дълбоководни риби, от люта червена чушка и лайка, което според рекламите, намалява мазнините и подобрява кръвообращението.

На пазара има клинове с какви ли не капсули и антицелулитни съставки. Продават и такива чорапи, чиято цел изглежда е да изваят глезени като на газела. Микрофибърни бикини пък намаляват талията. Съдържащите се в тъканта микрокапсули с кофеин и масло от манго разрушават мазнините и подхранват кожата. Носят се всеки ден 6 дни за максимален ефект, вечер се свалят.

Вълчият апетит изчезвал и с лепенки. Пет килца за 10 дни без никакво усилие. Лепят се всеки ден на бедрата, ханша и корема. Десетки сайтове рекламират кутии за по 15 лева, които стигат за цял месец.

Хиляди гелове, емулсии, кремове и лосиони горят мазнини и гладят кожата. Някои пият кафе не за събуждане, а за слабеене. Други пък джвакат специални дъвки, топящи мазнини. Има и дами, които отслабват под хипноза, слушайки цял месец някакъв запис.
Подобни продукти обаче не водят до крайно и трайно унищожаване на излишните килограми, тъй като не може да се топят мазнините само от талията, ханша или бедрата.

Едва ли някой ще се напъха в по-тесни дънки за Нова година, ако единственото му движение е между хладилника и дивана. Дори ако целият е покрит с билкови лепенки, има магнитни пръстени на краката, масажиращи чорапи на глезените, микрофибърни бикини с люти чушки и вибриращ колан на талията. Освен всички слабеещи продукти по тялото, са необходими повечко движение и по-малко хапване.



бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg