Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Фитнес и спорт

Зодии и спорт

health.bg 22-10-2012
Фитнес и спорт : Зодии и спорт - здраве, спорт, зодия, астрология, движение
Знаете ли, че астрологията не разкрива само тайните на бъдещето, но също така помага и за поддържане на фигурата.

Ето какви упражнения са подходящи за вас според зодията:

Овен
Овените имат изобилие от енергия и трябва да я изразходват правилно. Тъй като те мразят рутината, придържането към един тип упражнения може бързо да им омръзне. Специалистите съветват да опитвате разнообразни спортове – тенис, футбол, вдигане на тежести ....

Стойте обаче настрана от двигателните активности, които ви гневят или нервират, тъй като това ще доведе до високо кръвно налягане и главоболие.

Телец
Телците имат бавен метаболизъм. Това предопределя необходимостта от някаква форма на рутинни упражнения. Танци, бягане...

Тъй като телците са предразположени към проблеми с врата и гърлото, трябва да се обръща повече внимание на тези зони, да се посещават профилактични прегледи, сауна и масаж, и др.

Близнаци
Близнаците са предразположени към проблеми с ръцете, краката и белите дробове. Груповите упражнения и спортове са подходящи за тази зодия. Намерете приятел, с който да споделяте тренировките си, за да са приятни и забавни. Опитайте йога и медитация, те са полезни срещу стрес. Рутината ви отегчава, затова сменяйте спортовете по-често, за да не ви омръзнат.

Рак
Раците са склонни да натрупват излишни мазнини около талията, което предполага влагане на повече усилия в тази насока. Може да опитате водни спортове. Тъй като вашата проблемна зона е стомахът, не прекалявайте с упражненията. За да се справите с тревогите и стреса, практикувайте йога и медитация.

Лъв
Лъвовете имат много енергия и за тях са подходящи тренировките с висока интензивност. Кардио упражненията също са полезни, тъй като насърчават притока на кръв. Пилатесът и разтяганията също са подходящи. Лъвовете са предразположени към инфаркти, затова трябва да включите бягане и бързо ходене във всекидневната рутина. Слабите зони на лъвовете са гръбначният стълб и сърцето - изискват специално внимание.

Дева
Девите трябва да практикуват упражнения за медитация и релаксация, за да успокоят хиперактивеността си. Колоездене, бадминтон, бягане и стречинг са някои от другите физически натоварвания, които трябва да бъдат част от всекидневната рутина. Въздържайте се от навици, които могат да предизвикат безпокойство и напрежение.

--------------

Втора частбутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg