Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Фитнес и спорт

Как да спортуваме според зодията?

health.bg 23-10-2012
Фитнес и спорт : Как да спортуваме според зодията? - здраве, спорт, фитнес, зодия, астрология,
Знаете ли, че астрологията не разкрива само тайните на бъдещето, но също така помага и за поддържане на фигурата. Ето я и част 2.

Везни
Везните имат склонност да напълняват. По-леките кардио тренировки и стречинг са препоръчителни. Везните са склонни към променливи нива на енергията. Сутрин може да опитате разтягания, за да укрепите долната част на гърба.

Трябва обаче непременно да избягвате вдигането на тежки предмети или движения, които могат да предизвикат стрес в долната част на гърба.

Скорпион
Скорпионите се радват на участие в по-агресивните спортове. Интензивните, напрегнати и конкурентни упражнения са добри за вас. Бокс, бойни изкуства, маратони... ще засилят вашите мускули. Трябва да бъдете внимателни обаче с енергичните упражнения, които могат да повредят сухожилие или да предизвикат стрес, свързан с нараняванията.

Стрелец
Вие сте склонни към наддаване на тегло около талията, ханша и бедрата. Редовните упражнения са препоръчителни. Колоезденето и бягането са добри упражнения за тази зодия. Уверете се, че посещавате фитнеса пет дни в седмицата, за да тонизирате бедрата и краката. Внимавайте да не се претоварите, защото може да навредите на подколенното сухожилие и мускулите на гърба.

Козирог
Козирозите са склонни към вдървяване на ставите с напредване на възрастта. Трябва да се съсредоточите върху поддържането на гъвкавостта си. В идеалния случай трябва да се отдадете на упражнения за издръжливост - туризъм, скално катерене, бягане, ходене и каране на велосипед. Уверете се, че се упражнявате редовно, за да избегнете втвърдяване на ставите.

Водолей
Водолеите трябва да се отдадат на интензивна форма на фитнес занимания. Танците и екстремните спортове са идеални за вас. Можете също така да изберете и аеробика - това е чудесен начин да отслабнете и да влезете по-бързо във форма. Тъй като имате темперамент, трябва да отпишете от списъка със спортове скачането с парашут и парапланеризма.

Риби
Йогата и класическите танци са идеален начин за освобождаване от стреса. Седящите пози успокояват нервите и помагат за успокояване на духа. Избягвайте да правите твърде много енергични упражнения. Но ако сте човек, който обича заниманията на открито, изберете плуване и бягане.
---------------------

Първа част



бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg