Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Бременност и раждане

Защо се появяват стриите през бременността?

health.bg 18-02-2013
Бременност и раждане   : Защо се появяват стриите през бременността? - здраве, стрии, кожа, бременност,
Първата причина - хормоналните промени.

Стриите са следствие и от бързото показване на теглото на бъдещите майки. Що се отнася до кремовете – отново напомняме – четете етикетите! Противопоказни са кремове, в чийто състав има морски компоненти като водорасли.

Епилацията също трябва да се прави по традиционните методи – фото- и лазерната трябва задължително да се избягват. Същото се отнася и за солариумите.

За съжаление е невъзможно стриите да бъдат изцяло елиминирани. Различните кремове могат частично да намалят проблема. От физиотерапевтичните методи по време на бременност се допуска масажът, но той трябва да се прави от специалист.

Възстановяването на кожата след раждане също трябва да се прави внимателно. По време на лактация всякакви апаратни процедури също не се препоръчват. Но, ако кърмите, може да направите ултразвуково почистване на кожата.

Важно е, когато посещавате козметично студио, да съобщите, че чакате дете или сте раждали наскоро. Ако сте попаднали на добър специалист, няма да имате проблеми. Затова не се оставяйте в ръцете на случайни или самозвани козметици.



бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg