Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Красота и здраве

Красиви с малки хитринки

health.bg 22-03-2013
Красота и здраве  : Красиви с малки хитринки - здраве, красота, трик, нокти, зъби, вежди,
Искате блестящи зъби? Дълготраен маникюр или може би перфектна кожа? Съществуват разкрасителни трикове, които ще ви помогнат да изглеждате като звезда за секунди.

Ето някои от тайните:

Тъмни сенки
Ако имате сенки около очите или върху клепачите, има решение. Използвайте кремав коректор под очите и светли прахообразни сенки върху клепачите.

Бели зъби
Ослепителната усмивка може да ви подмлади. Ако може да си позволите професионално избелване, е добре, но всекидневните грижи също са важни. Редовно мийте зъбите си с подходяща паста, използвайте конец за зъби и винаги изплаквайте устата си с вода, ако сте консумирали нещо, което оцветява (кафе, вино...). Червилото със синьо-розов цвят също помага (боровинка или фуксия) за придаване на белота.

Издръжлив педикюр
Нанасяйте хидратиращ крем върху стъпалата и пръстите преди сън и обувайте чорапи (памучни). Нанасяйте заздравяващ безцветен лак от време на време, за да подсилите ноктите. Когато забележите, че лакът се е обелил тук-там, нанесете един пласт по-тъмен лак и готово.

Изписани вежди
Когато оформяте веждите си у дома, внимавайте да не прекалите и да загубите естествената извивка. Премахвайте косъмчетата като редувате лявата и дясната страна, за да станат равномерни. Имайте предвид, че с напредването на възрастта, веждите оредяват. Не ги оскубвайте до тънки линии.

Подпухнали очи
Ако искате да предотвратите подпухването на очите си на сутринта, не яжте солени храни преди лягане. Ако все пак се изкушите, пийте много вода и спете с повдигната възглавница, за да не се събират течности около очите. Сутрин си слагайте нещо студено върху очите, за да намалите отока. Накрая нанесете крем с ефект за намаляване на подпухването.

Жълти нокти
Хубаво е да правите паузи между лакиранията, особено от по-тъмните тонове. Ако държите ноктите си покрити дълго време, може да се получи обезцветяване. Смесете 1 супена лъжица 3%-ов водороден пероксид (перхидрол) и 2 1/2 супени лъжици сода за хляб. Нанесете върху ноктите и оставете за 5 минути. След това измийте ноктите.

Подпухнало лице
Ако лицето ви изглежда подпухнало и подуто, направете си сок от краставица и магданоз. Избягвайте бляскавите и светли тонове в грима, за да не подчертавате проблема.

Гризане на нокти
Ако си гризете ноктите, скъсете ги, за да не се изкушавате. Вече се продават и лакове с лош вкус, предназначени точно за този проблем. Трябва да откриете друго нещо, което отвлича мислите ви, когато сте нервни – например броеница или китайски топки против стрес.



бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg