Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Стрес и умора

Традиционният тенис турнир за лекари стартира с новото име „Амбинор къп”

health.bg 2013-05-31
Стрес и умора  : Традиционният тенис турнир за лекари стартира с новото име „Амбинор къп” - тенис, амбинор, Екофарм, credoweb.bg
Срещите ще се провеждат до 9 гейма, а финалът - 2 от 3 тайбрек сета.

На 1 и 2 юни т.г. ще се проведе първият тенис турнир за лекари под името „Амбинор къп“. Но за всеки българин, който от години се вълнува от играта на червените кортове, е напълно достатъчно да споменем кои са организаторите на този турнир, за да разбере, че иде реч за състезание с традиции, което претърпя шест предишни издания, но под друго име.

„Амбинор къп“ тръгва под егидата на генералния си спонсор „Екофарм” ЕООД и със съдействието на Тенис клуб „Левски - София”, на чиито кортове в Борисовата градина ще се проведат двубоите поединично и на двойки.

Турнирният директор Димитър Войнов припомни регламента: срещите ще се провеждат до 9 гейма, а финалът - 2 от 3 тайбрек сета. Призьорите ще получат купи и специални награди от управителя на „Екофарм” д-р Петър Велев.

Миналата година в любителския турнир за лекари се състезаваха 25 участници на сингъл и 14 на двойки. До полуфиналите на поединично достигнаха медиците Андрей Кендеров, Иво Дойчинов, Емануил Йорданов и Иво Мильошев. След чудесна игра по-подготвени за финала се оказаха Андрей Кендеров от София и Емануил Йорданов от Пловдив. На края триумфира Кендеров, който се наложи в два сета – 6:3 6:4.

Иновативният  продукт на „Екофарм“ AMBiNOR, който дава и името на този тенис турнир, засилва и активира обмяната на веществата, подобрява концентрацията, физическата издръжливост и либидото. Затова специалистите го определят като „аминокиселината на силата, енергията и антиейджинга“. Или казано с други думи, това е: „Еликсир на издръжливостта“, с който се преодоляват умората и отпадналостта, стресът и отслабнала памет, липсата на настроение и недостигът на енергия.

AMBiNOR намира приложение в спорта, във всекидневието и в ученето, но използването му не предизвиква никакви странични или вредни ефекти.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg