Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Уста и зъби

Тръгва мобилен център по лазерна дентална медицина

health.bg 2013-06-13
Уста и зъби : Тръгва мобилен център по лазерна дентална медицина - лазерна дентална медицина, проект, България си ти, проф. д-р Норберт Гуткнехт
Децата на Отец Иван от Нови Хан първи ще получат безплатно зъболечение

Национално движение „България си ти!“ стартира проект „Изграждане на мобилен център по лазерна дентална медицина“. Инициативата ще започне от дома на Отец Иван в Нови Хан, където деца и възрастни в неравностойно положение ще получат безплатно дентално лечение. Специално за началото на здравния проект на 14 юни у нас ще пристигне проф. д-р Норберт Гуткнехт, с чиято помощ е разработена идеята.

Професорът е един от специалистите, въвели лазерите в световната дентална медицина. Основател е на института, в който за пръв път се преподава лазерна дентална медицина. Той е почетен член на RWTH Aachen University – изследователски технологичен университет в Аахен – Северен Рейн, Вестфалия, Германия.

Инициативата на „България си ти” цели още да бъдат въведени в приложение нови, иновативни за България, дентални технологии и да бъдат обучени млади специалисти (студенти) за работа с тях.




бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg