Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Хепатит

Безплатни изследвания за хепатит В и С

health.bg 2013-06-14
Хепатит : Безплатни изследвания за хепатит В и С - хепатит, кръв, изследвания, скрининг, вирус, Хепасист
Скринингът e анонимен и се извършва с капка кръв, взета от пръста.

Безплатни изследвания за хепатит В и С ще се извършват днес в Кърджали. Те са анонимни и ще се проведат в мобилен кабинет от 12:00 до 17:00 часа пред сградата на данъчна и паспортна служба.

Скринингът се извършва с капка кръв, взета от пръста, а резултатите от него ще се получават на място, в рамките на 5 до 10 минути.

Хората, на които изследването е отчело положителен резултат, ще бъдат насочвани към специалист за уточняване на състоянието им. На всички желаещи ще бъдат предоставени печатни информационни материали за заболяването.

Безплатните изследвания са част от мащабна скринингова и информационна кампания на Националното сдружение за борба с хепатита „Хепасист”, започнала на 17 май. Кампанията обхваща седем от най-големите градове в страната, като в София и Благоевград вече са проведени акции, по време на които са изследвани над 400 души и са открити три случая на хепатит B и три на хепатит C.





бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg