Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Красота и здраве

Най-важно за жените е да изглеждат уверени

health.bg 2013-06-18
Красота и здраве  : Най-важно за жените е да изглеждат уверени - увереност, жени, секс, интелигентност, външен вид,
Според голяма част от жените това може да се постигне с добър грим.

За жените най-важната характеристика е да изглеждат уверени, пише в. “Дейли експрес”, позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания по поръчка на телепазарния канал QVC.

Данните от анкетата разкриват, че за дамите е по-важно да излъчват увереност, отколкото да изглеждат женствени, очарователни, сексапилни, интелигентни или млади.

Моментът, в който представителките на нежния пол най-много държат да изглеждат уверени в себе си, е на интервю за работа, посочен от 28 процента от анкетираните. За 26 процента от дамитее важно да демонстрират увереност, когато излизат с приятели, а за 11 процента - на среща с мъж.

Проучването показва също, че според 37 процента от жените най-мощното оръжие за постигане на самоуверен вид е гримът. От тази гледна точна въплъщение на представите на две трети от британките за увереност е певицата Джеси Джей. На 77 процента отдамите обаче им липсва кураж да наподобяват вида й. Поради тази причина те предпочитат да имитират по-естествената външност на херцогинята на Кембридж Катрин, отбелязва БТА.

Слънчевият загар е най-силният стимулатор на самоувереносттаспоред 36 процента от жените, следван от добре изразените вежди, румените бузи и червените устни.

Изборът на грим влияе до голяма степен върху това как една жена иска да бъде възприета от околните, както и върху собственото й усещане за увереност, обясняват психолози.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg