Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Уста и зъби

Безплатна зъболекарска помощ в София

health.bg 2013-07-08
Уста и зъби : Безплатна зъболекарска помощ в София - зъболекари, безплатно, лечение, София
Социалният кабинет ще лекува бедни, инвалиди и самотни майки

Сдружението на българските зъболекари ще открие в София социален кабинет. Решението е взето на национален форум в Стара Загора, съобщи на пресконференция в пресклуба на БТА председателят на сдружението д-р Венцислав Стоев.

В кабинета ще се предлагат през всеки ден от месеца безплатни прегледи и лечение на социално слаби, инвалиди, самотни майки. Така ще стартираме нов пилотен проект "Социално дежурство", каза  д-р Стоев и изрази надежда такива кабинети да бъдат открити в цялата страна.

Основните проблеми пред зъболекарите днес са липсата на Камара на зъболекарите, конкуренция между няколко здравни каси, няма национална стратегия за зъболечение, както и фонд за профилактика, посочи д-р Стоев.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg