Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Психично здраве

Слушането на рок музика повишава производителността

health.bg 2013-07-19
Психично здраве : Слушането на рок музика повишава производителността - работа, щастие, производителност, ендорфини, спорт
Трябва обаче да се спазва точно определен час, за да има ефект

Британският психолог Томас Чаморо-Премужич дава някой ценни съвети как да подобрим живота си. Един от тях е да слушаме силно рок изпълнение в продължение на 90 секунди всеки ден в 11:30 часа, което ще повиши нашата производителност.

Чаморо-Премужич е професор в Лондонския университет и е специалист в областта на човешкото поведение. Той съветва офис служителите, ако намират работата си за твърде скучна, да пишат с различни цветове моливи или с различен почерк. Това ще
разнообрази деня им, отбелязва БТА.

Сега е времето да изпълним обещанията, които сме дали пред себе си навръх Нова година. Сега дните са по-дълги, по-слънчеви и по-оптимистично можем да подходим към саможертвите, които ще си наложим.

Психологът препоръчва от време на време да сменяме удобната с неудобната половина на леглото, в което спим. Така ще преборим всекидневната рутина. Когато отиваме на срещи, трябва да го правим с джогинг. Причината? Бягането повишава нивата на ендорфин в организма ни и ще ни накара да се чувстваме по-щастливи.

Друга заръка на проф. Чаморо Премужич за повишаване на нашата креативност - колкото е възможно по-често да препрочитаме любимите си детски приказки.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg