Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Костно-ставни проблеми

Словенски ортопед показва ревизионно колянно ендопротезиране в Плевен

health.bg 2013-07-24
Костно-ставни проблеми : Словенски ортопед показва ревизионно колянно ендопротезиране в Плевен - ревизионно колянно ендопротезиране, Плевен, Авис Медика, д-р Роберт Халваджиян, д-р Даниел Бешич
Демонстрационните операции ще бъдат излъчвани в реално време пред гостуващи лекари

Две демонстрационни операции за смяна на изкуствена колянна става ще бъдат извършени на 31-ви юли и 1-ви август в плевенската МБАЛ „Авис-Медика“. Операциите ще бъдат направени от д-р Роберт Халваджиян и словенския консултант д-р Даниел Бешич. Посредством видеовръзка гостуващи лекари от цялата страна ще наблюдават и слушат разясненията на опериращите в конферентната зала на болницата в реално време.

„Целта е да се демонстрира нова система на колянно – ревизионна хирургия, която е с много добри показатели, съобразени с начина на живот на пациентите“, казва  д-р Борис Георгиев - представител на една от фирмите-организатори. Демонстрационните операции ще бъдат записани и предоставяни за обучения и на други лекари.

През последните години ендопротезирането на колянна и тазобедрена става придоби широка популярност в България и по света. Ревизионното протезиране представлява подмяна на вече поставени протези, при което се използват по-сложни и усъвършенствани инструменти и импланти, които могат да бъдат използвани и при сложни първични случаи. Ревизионното коляно ендопротезиране се счита за "висш пилотаж'' в ортопедичната хирургия.





бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg