Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Уста и зъби

Безплатни стоматологични прегледи за ученици в Плевен

health.bg 2013-09-05
Уста и зъби : Безплатни стоматологични прегледи за ученици в Плевен - деца, зъби, орална хигиена, Плевен, Свети Панталеймон, кариес, парадонтит
На всеки ще бъде съставен план на лечение, ако това се налага

Безплатни стоматологични прегледи на ученици ще се проведат в Плевен от 9 до 30 септември. Специалисти от медико-дентален център „Св. Панталеймон” ще приемат от понеделник до петък след предварително записване на тел. 064/ 69 20 20.

Инициативата, която е по повод началото на учебната година, цели да подобри здравната култура и информираност за заболяванията на зъбите. Освен преглед, на всеки пациент ще бъде съставен план на лечение, ако това е необходимо.

Повод за организиране на скрининга са тревожните данни, според които над 80 на сто от децата имат кариес, а не малък е процентът на заболяванията на пародонта и наличието на зъбно-челюстни деформации.

„Редовната профилактика и посещението на стоматолог два пъти в годината е важно, тъй като денталните заболявания се откриват в ранен стадий и не се стига до усложнения”, казва д-р Поля Петева, управител на медико-дентален център „Св. Панталеймон”.





бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg