Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Алергии

Бабин лек срещу...

health.bg 02-01-2013
Алергии : Бабин лек срещу...  - здраве, херпес, екзема, мехур, освежител, маточина, зехтин,
На пръв поглед съвсем обикновени неща могат да се справят отлично с някои неприятни здравословни проблеми.

Чай от маточина срещу херпеси
Маточината е първокласно средство за лечение на простудни обриви, които се причиняват от един вид херпесен вирус. Билката има противовирусни свойства и успокоява избилите херпеси. Пригответе чай от маточина, като запарите 2 до 4 лъжички от билката в 1 чаша вряща вода. По няколко пъти на ден налагайте херпеса с напоен памук в изстиналата отвара.

Зехтин срещу екзема
Успокойте обривите, като ги намажете със зехтин. Съдържащите се в него антиоксиданти намаляват възпалението, предизвикало екземата. Зехтинът е основна съставна част на много овлажнителни препарати. Още по-добре е да се употребява в чист вид, защото така се избягват химическите дразнители, които присъстват в готовите мазила. Друго предимство на зехтина е, че антиоксидантите в него предпазват от евентуални белези или ги изличават.

Втривайте по 1 чаена лъжичка на всеки 2 квадратни сантиметра на кожата, за да не изсъхва. При по-силни екземи преди лягане слагайте пластир върху напоената със зехтин кожа и оставете компреса цяла нощ.

Освежител за уста срещу мехури
Класическите освежители за уста действат антисептично. Намокрете парче памук с освежителната течност и внимателно намазвайте с него мехура 3 пъти на ден, докато той изсъхне и престане да боли.бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg