Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Детското здраве

Школа за родители „Как да пораснем заедно”

health.bg 2013-06-10
Детското здраве  : Школа за родители „Как да пораснем заедно” - школа, родители, Сердика център, психолог, разводи, деца
Психолог ще говори за конфликтите в семейството и влиянието им върху децата

На 15 юни (събота) от 11:00 ч. в зоната за хранене на Сердика център ще се състои шестата поред среща от школата за родители „Как да пораснем заедно“ – проект на Fine Line, Rozali.com и Сердика център за родители на деца от 1- до 7-годишна възраст.

Лектор ще бъде популярният експерт на Fine Line, психологът Ирина Димова, която този път ще разкрие тайната за преодоляването на конфликтите в семейството. Темата отново е изключително актуална и много важна за хармонията във всеки дом: „Детето и конфликтите между родителите.“

В лекцията си Ирина Димова ще засегне проблеми като раздяла или развод между родителите, наличие или влияние на трети лица в дома, насилие или престъпност в семейството, коалициите между родител и дете, недооцененият партньор като родител, ролята на родителя и неговата реакция към различни житейски ситуации, родителите-насилници и родителите-жертви в семейството, и много други.

Школата за родители ще продължи веднъж месечно до края на годината с различни лекции по актуални теми за родителството в първите седем години, представени от експерти в различни области за съвременното отглеждане на децата. Всяка трета събота, между 11:00 и 13:00 часа, желаещите ще могат да разширят познанията си за най-предизвикателната фукция на човека – родителството.

Всяка среща се осъществява с домакинството на Сердика център и медийното партньорство на най-големия женски портал Розали (www.rozali.com).

Темите на всяка среща са свързани с пълноценното физическо и психическо развитие на детето – включително изграждането на неговата самоувереност, възможността да общува с другите, да се храни правилно, да се предпазва от болести и други неблагоприятни фактори – да гради самò своя здравословен и пълноценен начин на живот.




бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg