Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Гастроентерология

Болница „Софиямед” с нов началник на хирургично отделение

health.bg 2013-09-05
Гастроентерология : Болница „Софиямед” с нов началник на хирургично отделение - Софиямед, д-р Сергей Сергеев, хирургия, ВМА
Това е водещият специалист по коремна хирургия д-р Сергей Сергеев

Болница „Софиямед” е с нов началник на хирургичното отделение, съобщиха от лечебното заведение. Това е водещият специалист по коремна хирургия и бивш ръководител на Първо отделение в Клиниката по чернодробно-панкреатична хирургия и трансплантология във Военномедицинската академия в София д-р Сергей Сергеев.

Той е роден през 1966 г. През 1992 г. завършва медицина в Медицинския университет в София, като до 1997 г. специализира хирургия, а до 2000 г. работи в хирургичното отделение на болница „Пирдоп”. В периода 2000 - 2003 г. е началник на хирургичното отделение там, като по същото време специализира лапароскопска хирургия в „Rottenburg Wume” – Германия, и чернодробна трансплантация в клиника „Medizinische Hochschule” в Хамбург. През 2007 г. специализира лапароскопска и електрохирургия в „Elancourt Training Centre” - Париж. От 2004 до 2013 г. е началник на Първо отделение на Клиниката по чернодробно-панкреатична хирургия и трансплантология към ВМА - София. От септември тази година завежда Отделението по хирургия в болница „Софиямед”.

Д-р Сергеев е член на Българския лекарски съюз, Българското хирургическо дружество, Българското дружество по трансплантология, Българската асоциация на гастроентеролози, хирурзи и онколози, IASGO - International Association of Surgeons,
Gastroenterologists and Oncologists.





бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg