Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Диабет

Нови безплатни кардиологични прегледи в Токуда

CredoWeb 2013-09-19
Диабет : Нови безплатни кардиологични прегледи в Токуда - Токуда, д-р Валери Гелев, кадриологични прегледи, безплатни, високо кръвно, диабет, наднормено тегло
Желаещите могат да се прегледат на 20 и 27 септември след предварително записване

Пациентите с кардиологични проблеми и съмнения отново ще имат възможност да се прегледат безплатно в Токуда Болница София, съобщават от лечебното заведение. Консултациите са насрочени за оставащите петъци до края на септември (20 и 27 септември). 

Във втората фаза на кампанията, посветена на контрола и профилактиката на сърдечно-съдови заболявания, ще се извършват прегледи за рисковигрупи – хора със заседнал начин на живот, наднормено тегло, диабет, установено високо кръвно налягане. Желаещите да се включат в кампанията ще бъдат преглеждани от водещите лекари от Клиниката по кардиология в Токуда със значителен опит в извършване на инвазивни кардиологични процедури, ехография и ритмология. 

Увеличаващият се обем професии с предпоставки за заседнал начин на живот, множество стресови ситуации и нездравословно хранене предразполагат към повишаване на телесното тегло и сърдечно-съдови проблеми  като артериална хипертония, исхемична болест на сърцето, сърдечна недостатъчност и др. „Препоръчва се на хората с нездравословен начин на живот, изложени на стрес и фамилна обремененост да преглеждат редовно сърцето си, защото най-честите здравословни проблеми за тях възникват в тази област. Това е много важно, особено за пациентите с вече установено високо кръвно налягане” – каза д-р Валери Гелев, началник на Клиниката по Кардиология в Токуда Болница. 

Профилактиката и навременното диагностициране имат съществена роля за овладяване на по-нататъшните проблеми със сърдечно-съдовата система и избягване на сериозните състояния. Пациентите с поставена диагноза е необходимо да носят цялата си налична медицинска документация. Направления не са необходими, но е задължително предварително записване на тел.: 02/403 4000 и 02/403 4912.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg