Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Детското здраве

В „Пирогов” преглеждат безплатно деца за гръбначни изкривявания

health.bg 2013-09-26
Детското здраве  : В „Пирогов” преглеждат безплатно деца за гръбначни изкривявания - сколиоза, гръбначни изкривявания, Пирогов, прегледи, деца,
На 28 септемри, необходимо е предварително записване

Безплатни и без направления прегледи на ученици за гръбначни изкривявания (сколиози), плоско стъпало и деформации ще правят детските ортопеди травматолози в „Пирогов” тази събота, информира в. „Монитор”.

На 28 септември специалисти по детска урология, детски хирурзи и лекари по уши, нос и гърло също ще преглеждат децата безплатно. Прегледите се правят за втора поредна есен, в началото на учебната година.

От проведените до момента профилактични прегледи в София, Русе и Хасково, където „Пирогов” също изпраща свои специалисти, са прегледани 360 деца от детски хирурзи, като 57% от тях са насочени за лечение. При 13 на сто са проведени консултации по искане на специалисти, а на 7% са назначени оперативни корекции. При открити заболявания специалистите ще насочват децата веднага за лечение, за да не се стигне до задълбочаване на заболяването.

Записванията за прегледите стават на телефон (02) 91 54 428 – за детски уролог, на (02) 91 54 447 – за детски хирург, на (02) 91 54 479 – за УНГ, и на (02) 91 54 262 – за детски ортопед-травматолог.





бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg