Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Диабет

Очен специалист от Виена ще преглежда безплатно диабетици в Плевен

CredoWeb 2013-10-21
Диабет : Очен специалист от Виена ще преглежда безплатно диабетици в Плевен - Д-р Анелия Хохвартер, „МБАЛ Св.Панталеймон-Плевен”, очни прегледи, безплатно, диабетици
Д-р Анелия Хохвартер ще гостува в „МБАЛ Св. Панталеймон - Плевен”. В хода на прегледите специалистът има готовност да извърши и няколко безплатни операции.

Офталмологът д-р Анелия Хохвартер от виенската болница "Рудолфщифтунг" ще преглежда безплатно пациенти, болни от диабет. Прегледите с ултразвук ще бъдат извършвани на 1 и 2 ноември в „МБАЛ Св. Панталеймон - Плевен”. Поводът за тях е наближаващият 14 ноември – Световен ден за борба с диабета. На 1 ноември от 13:00 ч. гостуващият специалист ще изнесе лекция пред пациенти за пораженията от диабета върху окото, начините за лечение и резултатите от тях.  От 14:00 ч. на същия ден д-р Хохвартер  ще преглежда предварително записани хора, които не са от Плевен. На 2 ноември от 9:00 ч. специалистката ще консултира и желаещите плевенчани.

Ако се наложи  в хода на прегледите могат да бъдат оперирани безплатно няколко пациенти с диабет, посочват от многопрофилната болница. „Не става дума за операции като при перде, където на другия ден човек проглежда. Тук говорим за стопиране на процеса ослепяване. Хората трябва да бъдат информирани, за търсят помощ още в ранните стадии на заболяването, когато са възможни „чудеса”, обяснява  очният хирург д-р Хохвартер.

Телефонът за предварително записване е 064 / 87 20 20. 

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg