Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Красота и здраве

Гимнастика за младо лице

health.bg 27-04-2011
Красота и здраве  : Гимнастика за младо лице - здраве, красота, кожа, бръчки, гимнастика,


ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ФОРМАТА НА НОСА
Какво се постига: С възрастта носът расте, а това състарява лицето. С това упражнение ще поддържате младежката му форма.

Упражнение: Хванете изпъкналата част на носа си с палеца и показалеца и натиснете към лицето. С другия показалец натиснете силно нагоре върха на носа. Същевременно движете надолу мускулите на носа като спускате горната устна над зъбите. Задръжте секунда и отпуснете устната. Повторете упражнението 40 пъти. През цялото време трябва да усещате натиска на върха на носа върху пръста.
 
ЗА ЛИФТИНГ НА УСТНИТЕ
Какво се постига: С остаряването ъглите на устните се отпускат. Това упражнение ги стяга.

Упражнение: Стиснете устни и потупайте с показалците си ъглите на устата. Задвижете ъгълчетата с пръстите нагоре и надолу докато почувствате парене в мускулите в краищата на устата. Движете пръстите в продължение на 40 секунди. В края на упражнението затворете устата и издишайте въздух, така че устните ви да започнат да вибрират и да се отпуснат.

ЗА ПЛЪТНИ УСТНИ
Какво се постига: Прави устните да изглеждат по-плътни, млади и твърди без да се налагат скъпи процедури за тяхното уголемяване.

Упражнение: Подвийте с показалец горната си устна и я притиснете върху венеца. Задръжте я така и натиснете центъра на устната с другия показалец. Представете си, че мачкате топка и бавно натискайти и отпускайте с пръста. Когато почувствате парене, потъркайте устната с кръгови движения 20 пъти. Повторете упражнението, само че използвайте показалеца и палеца за едновременно притискане и отпускане на ъгълчетата на устните. След като почувствате парене, направете 20 бързи кръгчета в областта с палеца и показалеца.

ЗА ЗАГЛАЖДАНЕ НА ЛИНИИТЕ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА НОСА
Какво се постига: Това упражнение попълва и заглажда дълбоките бръчки, които се спускат от ноздрите до ъгълчетата на устата.

Упражнение: Натискайки горната устна към зъбите, оформете с устата си едно тясно и дълго „O”. Поставете показалците си на ъглите на устата и после много бавно ги придвижвайте нагоре по назо-лабиалните линии от ъглите на устата до ъглите на носа. Щом достигнете носа придвижете пръстите много бавно обратно - надолу към ъглите на устата. Придвижвайте пръстите надолу и нагоре, докато почувствате затопляне. Най-накрая потупвайте бързо в двете посоки линиите в продължение на 30 секунди.



бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg