Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Двигателна активност

Преглеждат безплатно деца с гръбначни изкривявания в Пирогов

CredoWeb 2013-09-18
Двигателна активност : Преглеждат безплатно деца с гръбначни изкривявания в Пирогов - Пирогов, прегледи, деца, гръбначни изкривявания, рехабилитация
Нужно е предварително записване, направление не е необходимо

Безплатните профилактични прегледи и рехабилитация за деца с гръбначни изкривявания, които се извършват в УМБАЛСМ "Пирогов", ще продължат и през октомври. Това съобщиха от лечебното заведение.

Началникът на Отделението по рехабилитация д-р Красимира Казалъкова ще преглежда деца от 12.00 ч. на 22 октомври. За 13.00 ч. На същия ден е предвидена лечебната физкултура под формата на игри.

За да бъдат прегледани и да научат какви упражнения да правят децата не се нуждаят от направление от личния лекар. Необходимо е предварително записани на телефон: 02/ 9154 334.





бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg